Het Kittenhuis werkt uitsluitend met zwerfkatten. Dit wil zeggen dat mensen naar ons kunnen bellen om te melden dat er kittens/katten rondzwerven. Wij gaan dan ter plaatse kijken hoe we kunnen helpen. Heb jij een kitten/kat gevonden? Contacteer ons.

Van april/mei tot eind oktober/begin november hebben wij kittens en katjes ter adoptie. In de wintermaanden zijn er geen kittens, er worden er dan weinig tot geen geboren. Wij werken uitsluitend met adoptie/opvanggezinnen voor kittens en kweken zelf geen katjes.

Adopteer een kameraadje

Vrijblijvend bezoek is enkel mogelijk indien interesse in een kitten van op de website.

Meer info

Opvanggezin worden?

Wil jij voor een kitten zorgen? Je kan ons vrijwillig helpen om kittens op te vangen.

Word opvanggezin

Doneer een glimlach!

Alle beetjes helpen! Met jouw donatie kunnen we meer kittens helpen in nood.

Lees meer

Steun een kitten

Je kan onze organisatie en onze kittens steunen. Om onze dierenartskosten te kunnen drukken en onze kittens voeding en verzorging te blijven bieden zijn wij afhankelijk van donaties.

Wil je ons graag helpen? Surf dan naar de website zooplus.nl en maak je keuze uit voeding, speelgoed, materiaal,… Je bent zelf vrij om te kiezen wat je wil schenken aan het Kittenhuis. De producten mogen geleverd worden op dit adres: Isenbaertstraat 6 8490 Jabbeke.

*Elke steunbetuiging kan ook anoniem gebeuren.
-Het Kittenhuis Team-

Op zoek naar een nieuw vriendje?

Hieronder vind je onze kittens die ter adoptie beschikbaar zijn. Alle info en prijzen over een kitten adopteren kan je hier terugvinden.

Dank aan alle partners voor de medewerking en steun!