🌸 27 april 🌸

Een hoogzwangere poes werd bij ons binnengebracht, ze werd gevangen met de vangkooi, mama Anja werd opgebeld met de vraag of ze het zag zitten een ietwat schuchtere/wildere mama op te vangen. Anja twijfelde geen seconde ! 

Dankjewel Anja !

🍀 Mama en kittens zijn pas ter adoptie vanaf 12weken! En kunnen NIET gereserveerd worden.

🌸 30 april 🌸

Onze mamapoes kreeg de naam Febe. Zoontjelief is helemaal verliefd op onze mooie mama... ❤  Anja weet ons te vertellen dat Febe pas van vandaag is beginnen eten. Haar oogjes staan wat minder wijd open, maar Febe is nog extreem bang.

🌸 1 mei 🌸

Om 23u krijgen we een filmpje ! De bevalling is begonnen, mama Anja wijkt geen seconde van Febe haar zijde. Het is duidelijk... dit is niet het eerste nestje van deze jongedame. 

🌸 2 mei 🌸

Maar liefst 5 kittens heeft onze meid om groot te brengen. Febe is een heel toegewijde mama, de kittens zijn gewassen en mama Anje hoort hen drinken. Febe zorgt ervoor dat ze heel lekker warm bij haar liggen en beschermt ze zoals een echte leeuwin.

Het gezin kan niet dichtbij komen, Febe begint dan te blazen en wordt onrustig. Ze laten haar in alle rust haar kittens verzorgen.

🌸 4 mei 🌸

Anja kan al wat dichterbij komen, maar absoluut nog niet aaien. het gezin zet alles op alles om Febe toch wat vertrouwen te doen krijgen in de mens. We hopen dan ook allemaal mee dat dit lukt, Febe kan dan net als haar kittens in een warm gezin terechtkomen.

🌸 7 mei 🌸

De kittens groeien goed en zien er al wat steviger uit.. Febe is een fantastische mama!